Motor huren in Leiden

Met behulp van MotoShare kunnen motorrijders met elkaar motoren delen. Huur direct van de eigenaar in Leiden en kies uit een enorm aanbod aan motoren.

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Leiden. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Leiden.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Leiden een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Leiden

Nog geen oordeel kunnen vellen? Laat je overtuigen door de ervaringen van eerdere gebruikers.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Leiden huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Leiden

Leiden is rijk aan geschiedenis. De vele musea zorgen dat je nooit op deze stad raakt uitgekeken. De imposante gebouwen maken het historische centrum van Leiden erg aanlokkelijk om naartoe te gaan. Bovendien zit je ook nog eens dicht aan het strand. Ideaal dus als je een dag wil toeren op de motor.

Je motor parkeren in Leiden

Je kunt je motor in Leiden op alle plekken parkeren waar dat ook voor auto’s is toegestaan. Daarnaast mag je in Leiden ook op de stoep parkeren, zolang je hierbij geen overlast veroorzaakt. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten overal makkelijk langs kunnen. Vermijd ook parkeren met je motor voor deuren, dichtbij gehandicaptenplekken en laad- en losplaatsen. Dit kan je op een boete komen te staan.

Kies een motor in Leiden

Ons grote aanbod maakt kiezen niet altijd even makkelijk. Daarom rijd jij voor maar een paar tientjes per dag al op een motor naar jouw keuze. Toer bijvoorbeeld door Leiden op een BMW GS, Ducati Monster, Kawasaki Vulcan of een van de 1000+ andere motoren op onze website.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.