.

Kymco Agility

Per dag

Amsterdam

Beoordeling: 5

Lid sinds

Sep 02, 2016

Verhuren

1x

Omschrijving

Leuke sportief uitziende scooter, perfect voor woon werk verkeer binnen de bebouwde kom trekt hij heerlijk met het verkeer mee maar snelweg kmts laat hij eigenlijk een beetje te wensen over 95km max. Maar vooral voor mens die twijfelen of ze een motor scooter willen aanschaffen en wat voor een type of aantal CC's is dit denk ik een perfecte manier om even te proberen hoe het rijdt en wat de eigenschappen zijn. Groot voordeel dat de brandstof tank aan de voorzijde zit en dus de ruimte onder het zadel relatief groot is. Dus extra helmpje altijd bij je. Just in case.. ;-)
Met eventueel een topkoffer te huren waar nog een intergraal helm in past en daarnaast nog ruimte over blijft voor andere spullen.
Met Winterbanden en handvat verwarming, deze zijn vooral met de koude dagen geen overbodige luxe..Kortom zeker het proberen waard.
Tot ziens.

Lees verder

Eigenschappen

Type Scooter
Jaar 2016
Gewicht 126 kg
Motor 163cc
PK 11
Categorie A2

Locatie

Beschikbaarheid

Recensies

Jeffrey

Wij kwamen de scooter zondag ochtend vroeg halen, en Danny stond al op ons te wachten. Nette scooter. Leuk voor door de stad en 80km wegen, iets minder geschikt voor de snelweg. Maar alles netjes en snel geregeld, dus voor herhaling vatbaar!

May 22, 2017 10:12

Voorwaarden vereist door Motoshare

  • Je bent in het bezit van een A2 of A motorrijbewijs
  • De motor is verzekerd in alle EU-lidstaten, Noorwegen, Servie, Zwitserland, en IJsland. Blijf gedurende de huurperiode in deze landen.
  • Zet motor op slot met het bijgeleverde ART4 kettingslot (meer info)
  • Overtreding van de verkeersregels kan leiden tot uitsluiting van MotoShare
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.