Motor huren in Kortwijk

Bekijk op MotoShare alle beschikbare huurmotoren in Kortwijk en huur gemakkelijk een motor bij een aangesloten dealer. Er zijn geen verschillen in prijzen tussen MotoShare en de dealers. Maar als je via ons boekt, betaal je géén waarborg vooraf, heb je onze eerlijke huurvoorwaarden en kun je gemakkelijk online motoren reserveren. Probeer het ook! Wij zijn actief in heel België.

22+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 150 km vrij

8.8

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Kortwijk. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Goedkoop een motor huren

Via MotoShare huur je een moto zonder vooraf waarborg te betalen en met onze standaard gunstige huurvoorwaarden. Zo is een huurdag 24 uur en altijd inclusief verzekering en 175km vrij. Per extra gereden kilometer betaal je achteraf €0,24.

Bijvoorbeeld: je huurt ‘n dag een BMW R 1200 GS in België en rijdt 200 km.

Via MotoShare

Prijs per dag:

€125

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€125

Administratie:

€5

Extra KM:

€6
Direct bij een dealer

Prijs per dag:

€160

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€160

Beoordelingen van andere motorrijders

Zie hier enkele beoordelingen van motorrijders uit Nederland of België.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Berend Broekhoff

Amsterdam

Leuk platform, flink aanbod van verschillende motoren. Zeker een aanrader voor de motor liefhebber!

Wouter Hurkmans

Veghel

Communicatief en handig platform voor allerlei doeleinden! Handig als de aankoop van een motor overweegt om op deze manier eens een weekend te huren bijvoorbeeld!

Moto verhuur in heel Vlaanderen: Antwerpen, Leuven...

MotoShare is het grootste motorverhuur platform in Kortwijk. Wij hebben motoren van bijna alle merken zoals Harley-Davidson, BMW, Ducati, KTM en Triumph. Op dit moment zijn er alleen dealers aangesloten in Vlaanderen, maar natuurlijk kunnen alle Belgen huren via MotoShare.

Motoren per provincie

Motorrijden rond Kortwijk

Kortwijk is een middelgrote stad in West-Vlaanderen. Midden door de stad stroomt de rivier de Leie. Een van de bezienswaardigheden zijn dan ook de Leie Bruggen. Als je de stad bezoekt, dan is het absoluut de moeite waard om met de motor langs de meerdere bruggen te rijden. Maar ook buiten Kortwijk zijn enkele mooie motorroutes en voor dat je het weet, zit je in Frankrijk.

Kortwijk bezoeken op de motor

Ga je Kortwijk op de motor bezoeken, bijvoorbeeld voor de Begijnhof, dan kun je doorgaans gemakkelijk de motor parkeren op een stoep. Let daarbij wel op dat je geen voetgangers hindert. Dan zou je alsnog kunnen worden verrast met een boete.

Een motor kiezen voor je volgende tocht

Op MotoShare zul je veel verschillende motoren vinden door heel België. Voor alle motoren gelden dezelfde eerlijke voorwaarden. Wel zo gemakkelijk! Op onze site kan je meerdere foto's van de motoren bekijken en de specificaties inzien. Veel plezier met het uitkiezen van de moto voor jouw volgende avontuur!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.