.

Kawasaki Vulcan Classic

Per dag

Apeldoorn

Beoordeling: 5

Lid sinds

Apr 13, 2016

Verhuren

3x

Omschrijving

Nette goed onderhouden motor. Mooi zwart met chrome, rijdt prima.
Sissybar en extra tas heb ik er ook bij voor als je wilt touren.

Lees verder

Eigenschappen

Type Chopper/Cruiser
Jaar 1997
Gewicht 250 kg
Motor 805cc
PK 56
Categorie A

Locatie

Beschikbaarheid

Recensies

Peter

In 1 woord: fantaaaaastisch!
De motor rijdt als een zonnetje. Lekker stuk mee getourd. Heel veel aanspraak gehad van voorbijgangers, erg leuk. Mooiste van alles is wel het geluid!

Jun 02, 2017 15:45
Daisy

De motor rijdt fantastisch en ziet er stoer uit! Het stuur is verbreed waardoor hij een hele stoere look heeft.
Heerlijke toer motor met veel power. Een echte aanrader.

Jun 02, 2017 15:37
Hilbert

Elk jaar ga ik met mijn zwager een dagje toeren maar omdat ik momenteel zelf geen motor heb moest ik er eentje huren. Dat kan natuurlijk via een motorzaak maar ik stuitte op Motoshare waar particulieren hun motor aanbieden. Voordeel t.o.v. een motorzaak is het gevarieerde aanbod (hoewel dat hopelijk nog verder zal toenemen) en veelal een wat gunstigere prijsstelling.
Van Jeron heb een Kawasaki Vulcan gehuurd, een 800cc zware chopper waar ik totaal geen ervaring mee had. Voorheen reed ik voornamelijk (super)sport maar het leek mij leuk om nu eens geheel wat anders te proberen.
Nadat mijn huurverzoek was goedgekeurd kregen we elkaars gegevens waarna via de app verdere afspraken zijn gemaakt. De motor stond op het afgesproken tijdstip keurig volgetankt klaar waarna we de papieren hebben ingevuld en de eigenaar nog een korte uitleg over de motor heeft gegeven.
Rustig cruisend hebben we de omgeving van Apeldoorn, Ede, Arnhem verkend waar het heerlijk toeren is op de 80 kilometer wegen. We hebben o.a. plaatsen als Radio Kootwijk, Harskamp, Otterlo en Laag Soeren aangedaan en natuurlijk niet te vergeten: de Posbank met haar heuse haarspeldbochten.
De Kawasaki deed keurig ploffend wat er van hem werd verwacht, wat een geweldig geluid maakt het tweecilinder blok. Het stuur is erg breed en zorgt ervoor dat je veel wind vangt. Voor de snelweg is deze motor niet gemaakt en vanwege het brede stuur vooral geschikt voor de wat langere bestuurder. De motor zelf stuurt overigens erg makkelijk

Sep 08, 2016 14:29

Voorwaarden vereist door Motoshare

  • Minimaal 24 jaar oud en in het bezit van een motorrijbewijs A
  • De motor is verzekerd in alle EU-lidstaten, Noorwegen, Servie, Zwitserland, en IJsland. Blijf gedurende de huurperiode in deze landen.
  • Zet motor op slot met het bijgeleverde ART4 slot (meer info)
  • Overtreding van de verkeersregels kan leiden tot uitsluiting van MotoShare
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.