Motor huren in IJsselstein

MotoShare is een platform waar motorrijders motoren kunnen delen. Huur gemakkelijk van particuliere motoreigenaren of dealers in IJsselstein en kies uit onze grote variatie motoren. MotoShare is voordelig en goed geregeld. Zo heb je altijd dezelfde huurvoorwaarden en betaal je vooraf geen borg. Goed toch? Probeer onze motorverhuur ook!

601+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in IJsselstein. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit IJsselstein.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in IJsselstein een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in IJsselstein

Hoe beoordelen anderen ons? Bekijk de reacties van motorfanaten op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in IJsselstein huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over IJsselstein

IJsselstein is een perfecte uitvalsbasis om in de regio te toeren. De ligging is te midden van een prachtige natuurrijke omgeving rondom Utrecht, dichtbij rivier de Lek waar langs je mooie tochten kunt maken en de stad Utrecht voor heerlijke pitstop of gewoon op een terrasje in Ijsselstein.

Je motor parkeren in IJsselstein

Je kunt je motor in Ijsselstein op alle plekken parkeren waar dat ook voor auto’s is toegestaan. Daarnaast mag je in Ijsselstein ook op de stoep parkeren, zolang je hierbij geen overlast veroorzaakt. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten overal makkelijk langs kunnen. Vermijd ook parkeren met je motor voor deuren, dichtbij gehandicaptenplekken en laad- en losplaatsen. Dit kan je op een boete komen te staan.

Kies een motor in IJsselstein

Rijden op een chopper, naked, sporter of toerer? Bij MotoShare kan het allemaal. Ons grote aanbod maakt kiezen er niet gemakkelijker op. Probeer daarom gerust meerdere motoren uit in de omgeving van IJsselstein, voor slechts enkele tientallen euro’s per dag!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.