Motor huren in Hoorn

Motoren delen onder elkaar doe je via MotoShare. Huur betrouwbaar en voordelig een van de vele motoren, direct van een motoreigenaar in Hoorn!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Hoorn. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Hoorn.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Hoorn een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Hoorn

Hoe ervaren anderen ons? Bekijk de commentaren van motoreigenaren op MotoShare.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Hoorn huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Hoorn

Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland. Met veel bruggen en een typisch Hollandse architectuur zal het voor velen nostalgisch aanvoelen. Het centrum is dan ook zeker de moeite waard om op de motor te verkennen. Bovendien is Hoorn erg makkelijk te bereiken via de A7.

Je motor parkeren in Hoorn

Parkeren kan in Hoorn gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Daarmee loop je namelijk het risico om tegen een bekeuring aan te lopen. Is er geen mogelijkheid om veilig in Hoorn te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je allrisk verzekerd bent.

Kies een motor in Hoorn

Voor ieder wat wils bij MotoShare. Met meer dan 1000+ verschillende motoren is kiezen niet altijd eenvoudig. Daarom huur je voor slechts enkele tientjes per dag meerdere motoren die je kunt uitproberen. Om bijvoorbeeld heerlijk door Hoorn te toeren!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.