.

Honda XL700VA

Per dag

Waalre

Beoordeling: 5

Lid sinds

Apr 13, 2016

Verhuren

6x

Omschrijving

Een allroad avant la lettre en tegenwoordig tevens de laatste der Mohikanen. Dat is zo'n beetje hoe de Honda Transalp omschreven kan worden. Verhard, onverhard, bochtige binnenweggetjes, lange stukken snelweg. Deze Honda XL700VA Transalp neemt je overal mee naar toe.

Lees verder

Eigenschappen

Type Touring Enduro
Jaar 2009
Gewicht 205 kg
Motor 680cc
PK 60
Categorie A

Locatie

Beschikbaarheid

Recensies

Joost

Prima motor. Lekkere hoge zit, dus een goed overzicht over het verkeer voor je. Met name b-wegen gereden, maar ook op de snelweg was het comfortabel rijden. Fijn ook dat er koffers bij zaten om spullen in te doen voor de weekendtrip die ik gepland had. De 700cc was voldoende, de motor is niet heel zwaar. Ik kon er nog een Garmin bij krijgen, fijn aanbod, maar die had ik niet nodig voor deze trip. Motor was prima onderhouden, de banden waren in prima staat, alles werkte.

Sep 19, 2017 00:07
Karim

Prima motor voor een mooie motortocht. Comfortabel en een lekkere zithouding. Ik heb de motor gebruikt via de vakantieservice. Er zitten wat gebruikerssporen op, maar niets storend.

Aug 02, 2017 17:28
Bart

Heerlijke toermotor gebruikt voor een lang weekeind weg. Comfortabel, fijne kofferset en goed werkende navigatie. Wel wat hoge km stand maar daar was buiten wat zichtbare gebruikssporen niets van te merken.

May 26, 2017 17:27

Voorwaarden vereist door Motoshare

  • Minimaal 24 jaar oud en in het bezit van een motorrijbewijs A
  • De motor is verzekerd in alle EU-lidstaten, Noorwegen, Servie, Zwitserland, en IJsland. Blijf gedurende de huurperiode in deze landen.
  • Zet motor op slot met het bijgeleverde ART4 slot (meer info)
  • Overtreding van de verkeersregels kan leiden tot uitsluiting van MotoShare
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.