Motor huren in Haarlem

MotoShare is hét motorverhuur platform van Nederland. Zo kun je een grote variatie motoren huren, direct van particuliere motoreigenaren en dealers in of rondom Haarlem. Altijd met dezelfde huurvoorwaarden en zonder vooraf borg te hoeven betalen. Dus kies snel jouw favoriete motor en boek via MotoShare gemakkelijk online.

1302+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 150 km vrij

8.8

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Haarlem. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Betaalbaar huren

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Stel je huurt via MotoShare een Ducati Monster van Jurre.

Motoshare

Prijs per dag:

€53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€106

Administratie:

€5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

€70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€140

Weekend toeslag:

€15

Verlaging eigen risico:

€20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je een motor, dan ben je goed WA Volledig Casco (All-risk) verzekerd door Combi Motors Verzekeringen. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1200

Ervaringen van huurders

Wat vinden anderen van ons? Bekijk de recensies van motorrijders op Motoshare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Ad Schlappi

Capelle aan den IJssel

Fraai platform om huurder als verhuurders met elkaar in contact te laten komen. tot nu toe alleen goeie ervaringen gehad (>juli ' 17) en tot heden 4 x maal mijn motor verhuurd. Administratief goed op orde. Vakantie service zou wat verder uitgewerkt moeten worden maar dan komt wel...

Mark van der Pijl

Spijkernisse

Een hele leuke en ontspannen manier om een motor te huren. Wie anders dan de eigenaar kent zijn of haar motor het beste. Je krijgt eerlijke en oprechte mening. Ik zelf gebruik Moto Share om na te gaan welke motor ik fijn vind, voordat ik een motor aanschaf.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Haarlem huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Motoren per provincie

Over Haarlem

Haarlem is een van de leukste steden van ons land en heeft een prachtig historisch centrum. Maar in de omgeving van de stad kun je ook leuke motorroutes rijden in Noord-Holland. Zo zit je binnen 10 minuten aan het strand bij Bloemendaal of Zandvoort. Parkeer de motor en geniet in een van de vele strandtenten na van een mooie route.

Interesse om jouw eigen motor te delen? Lees hier hoe dat werkt

Heb jij een zelf een motor? Dan ben je vast erg voorzichtig met jouw motor en dat snappen wij. Vandaar dat Motoshare in samenwerking met OHRA circa 9 maanden heeft gewerkt aan het ontwikkelen van een verzekeringsproduct waarmee het mogelijk is zonder zorgen een motor te delen én dat is gelukt! Sinds dat we MotoShare in 2017 hebben gelanceerd, verhuren 1500 particulieren eigenaren in Nederland hun motor en verdienen daarmee ± €1000 bij per jaar. Kosten zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting heb je zo gemakkelijk terugverdient. Lees hier hoe een motor verhuren via MotoShare werkt.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.