Motor huren in Haarlem

Onderling motoren delen kan via MotoShare. Huur direct van een particuliere eigenaar in Haarlem, altijd persoonlijk en vertrouwd!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Haarlem. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Haarlem.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Haarlem een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Groningen

Wat vinden anderen van ons? Bekijk de recensies van motorrijders op Motoshare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Haarlem huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Haarlem

Haarlem is een van de leukste steden van ons land en de omgeving van de stad biedt motorrijders prima mogelijkheden om de leukste routes te rijden. Haarlem heeft een prachtig historisch centrum. Zet je motor maar neer op de Grote Markt aan de voet van de grote St. Bavokerk en genietop een terras.

Je motor parkeren in Haarlem

Je kunt je motor in Haarlem op alle plekken parkeren waar dat ook voor auto’s is toegestaan. Daarnaast mag je in Haarlem ook op de stoep parkeren, zolang je hierbij geen overlast veroorzaakt. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten overal makkelijk langs kunnen. Vermijd ook parkeren met je motor voor deuren, dichtbij gehandicaptenplekken en laad- en losplaatsen. Dit kan je op een boete komen te staan.

Kies een motor in Haarlem

Een motor kiezen in Haarlem is door ons grote aanbod niet altijd even makkelijk. Ga je voor een chopper, een scrambler, een naked of toch een klassieker? Voor enkele tientjes per dag huur je al een motor, dus probeer er gerust een aantal!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.