Motor huren in Groningen

Deel onderling motoren via MotoShare. Huur een van de 500+ motoren direct van de eigenaar in Groningen, veilig en voordelig!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Groningen. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Groningen.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Groningen een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Groningen

Wat vinden anderen van ons? Bekijk de recensies van motorrijders op Motoshare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Groningen huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Groningen

Groningen is de oergezellige hoofdstad van de meest noordelijke provincie van ons land. De stad heeft een prachtige oude binnenstad met een heerlijk uitgaansleven. Geniet op de motor van de mooie gebouwen en brede lanen. En als je dan de stad op de motor verlaat, dan kom je in een enorm gevarieerde natuur.

Je motor parkeren in Groningen

In Groningen kun je je motor op de stoep parkeren zonder parkeervergunning of parkeerticket, zolang andere gebruikers hier geen hinder van ondervinden. Je kunt je motor ook kwijt in sommige buurtstallingen in Groningen-stad. Dit geldt niet voor alle buurtstallingen, dus check dit van tevoren even om zeker te zijn dat je niet tegen een bekeuring aanloopt.

Kies een motor in Groningen

Kies uit een ruim aanbod motoren op MotoShare. Ons ruime aanbod maakt de keuze voor een motor niet altijd simpel. Wil jij graag door Groningen rijden op een chopper, naked, tour of toch een sporter? Voor maar een paar tientjes per dag probeer je ze allemaal uit!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.