Motor huren in Enschede

Kies je gewenste MotoShare motor in Enschede. Stuur de particuliere eigenaar vrijblijvend ’n huurverzoek voor de periode dat je de motor wil huren. Bij acceptatie van je huurverzoek betaal je het openstaande bedrag via iDEAL. Hierna is er sprake van een huurcontract

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Enschede. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Enschede.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Enschede een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Enschede

Benieuwd naar ervaringen van eerdere gebruikers? Bekijk ze op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Enschede huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Enschede

Wil jij motorrijden in het oosten van ons land? Dan kom je vast en zeker ook in Enschede terecht. Het is de grootste stad van Overijssel en officieus de hoofdstad van Twente. Enschede heeft een gezellig centrum met veel horeca waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd.

Je motor parkeren in Enschede

In Enschede kun je je motor op de stoep parkeren zonder parkeervergunning of parkeerticket, zolang andere gebruikers hier geen hinder van ondervinden. Je kunt je motor ook kwijt in sommige buurtstallingen in Enschede. Dit geldt niet voor alle buurtstallingen, dus check dit van tevoren even om zeker te zijn dat je niet tegen een bekeuring aanloopt.

Kies een motor in Enschede

Je vindt op MotoShare een hoop verschillende motoren. Je kunt kiezen uit meer dan 600 verschillende modellen. Dit maakt kiezen niet altijd even makkelijk. Rijd daarom voor slechts enkele tientjes per dag op iedere gewenste motor naar keuze. Toer bijvoorbeeld een dagje door Enschede op een chopper, naked, sporter of enduro!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.