Motor huren in Eindhoven

Op MotoShare delen motorliefhebbers onderling motoren. Zo huur je direct van een motoreigenaar of dealer in Eindhoven. Huren is persoonlijk en eenvoudig, én je hebt keuze uit een zeer gevarieerd aanbod motoren. Via MotoShare heb je bovendien altijd dezelfde gunstige huurvoorwaarden en hoef je vooraf geen borg te betalen.

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Eindhoven. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Eindhoven.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Eindhoven een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Eindhoven

Hoor je 't liever van een ander? Bekijk dan de reacties van eerdere gebruikers.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Eindhoven huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Eindhoven

Eindhoven is een levendige stad om lekker met de motor onderweg te zijn. Eindhoven is bekend om de stroom aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en design die hier plaatsvinden. Maar Eindhoven heeft ook een gezellig centrum en rond Eindhoven kun je op de motor eindeloos toeren in een mooie omgeving.

Je motor parkeren in Eindhoven

Je kunt je motor in Eindhoven op alle plekken parkeren waar dat ook voor auto’s is toegestaan. Daarnaast mag je in Eindhoven ook op de stoep parkeren, zolang je hierbij geen overlast veroorzaakt. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten overal makkelijk langs kunnen. Vermijd ook parkeren met je motor voor deuren, dichtbij gehandicaptenplekken en laad- en losplaatsen. Dit kan je op een boete komen te staan.

Kies een motor in Eindhoven

Op MotoShare heb je keuze uit honderden motoren. Kun je daardoor niet kiezen? Even makkelijk. Voor een paar tientjes per dag rijd jij door Eindhoven op de vetste motoren. Rijd bijvoorbeeld de nieuwste BMW’s, een sportieve Ducati of een stoere Harley. Probeer ze allemaal uit!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.