Motor huren in Dordrecht

MotoShare is een online deelplatform voor motorrijders. Huur persoonlijk en vertrouwd meer dan 600+ motoren, direct van particuliere eigenaren in Dordrecht!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in null. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit null.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in null een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Dordrecht

Geloof je ons niet? Bekijk dan de kritieken van mensen die je zijn voorgegaan.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in null huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Dordrecht

Ontdek de oudste stad van Holland op de motor. Wat je wellicht zal verrassen, is dat Dordrecht buiten het centrum omringd is door natuur. Nationaal Park de De Biesbosch grenst aan deze oude stad. Perfect om een dag te toeren en de afwisseling van natuur en stad mee te maken.

Je motor parkeren in Dordrecht

Je kunt je motor in Dordrecht op alle plekken parkeren waar dat ook voor auto’s is toegestaan. Daarnaast mag je in Dordrecht ook op de stoep parkeren, zolang je hierbij geen overlast veroorzaakt. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten overal makkelijk langs kunnen. Vermijd ook parkeren met je motor voor deuren, dichtbij gehandicaptenplekken en laad- en losplaatsen. Dit kan je op een boete komen te staan.

Kies een motor in Dordrecht

Probeer meerdere motoren uit via MotoShare en maak een ritje door Dordrecht. Voor nog geen paar tientjes per dag rijd je al op een scrambler, toerer, chopper of een klassieker. Kies uit meer dan 1000+ motoren op de website!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.