Motor huren in Deventer

Via de website van MotoShare kunnen motorrijders onder elkaar motoren delen. Huur motoren direct van particuliere eigenaren in Deventer. Makkelijk te betalen via iDEAL!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Deventer. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Deventer.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Deventer een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Deventer

Niet overtuigd? Bekijk dan de reacties van rijders op MotoShare.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Deventer huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Deventer

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze Hanzestad is voorzien van een schitterend historisch centrum. Erg gemakkelijk om vanaf de snelweg met de motor een kijkje te nemen in het centrum. Buiten het centrum is Deventer omringd door mooie natuur.

Je motor parkeren in Deventer

In de binnenstad van Deventer kun je je motor kwijt op een van de parkeerplaatsen op straat. Kijk op de betaalautomaten voor de actuele tarieven en parkeertijden. Het is ook mogelijk om te betalen met je smartphone via de speciale betaalapp. Mits de motor geen overlast veroorzaakt is deze ook gratis in Deventer op de stoep te parkeren.

Kies een motor in Deventer

Kies uit een enorm aantal motoren op MotoShare. Dat aanbod maakt de keuze er niet makkelijker op. Wil jij door Deventer rijden op een chopper, naked, sporter of toch een enduro? Huur meerdere motoren voor slechts een paar tientjes per dag en probeer ze uit!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.