Motor huren in Den Haag

Via MotoShare kun je motoren huren direct bij dealers of particuliere motoreigenaren in de buurt. Van oldtimers tot de nieuwste BMW of Harley-Davidson modellen. Bij onze motorverhuur heb je altijd dezelfde gunstige huurvoorwaarden en betaal je geen borg vooraf. Dus bekijk snel ons aanbod huurmotoren in en rondom Den Haag!

808+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.2

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Den haag. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Betaalbaar huren

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Stel je huurt via MotoShare een Ducati Monster van Jurre.

Motoshare

Prijs per dag:

€53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€106

Administratie:

€5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

€70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€140

Weekend toeslag:

€15

Verlaging eigen risico:

€20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Den haag een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders uit Den Haag

Nog niet overtuigd? Bekijk de recensies over MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Den haag huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Den Haag

Den Haag is voor motorrijders een bijzondere stad. Niet alleen vanwege het feit dat onze regering hier is gevestigd en de stad vol staat met prachtige monumenten. Ook de ligging van de hoofdstad van Zuid-Holland – dichtbij de kust – maakt Den Haag tot een erg aantrekkelijke stad voor motorrijders.

Je motor parkeren in Den Haag

Je kunt je motor in Den Haag op alle plekken parkeren waar dat ook voor auto’s is toegestaan. Daarnaast mag je in Den Haag ook op de stoep parkeren, zolang je hierbij geen overlast veroorzaakt. Voetgangers en mensen in een rolstoel moeten overal makkelijk langs kunnen. Vermijd ook parkeren met je motor voor deuren, dichtbij gehandicaptenplekken en laad- en losplaatsen. Dit kan je op een boete komen te staan.

Kies een motor in Den Haag

Kies uit 1000+ motoren jouw favoriet. Weet je niet welke je moet kiezen, via onze motor verhuur kun je voor maar een paar tientjes per dag meerdere motoren uitproberen. Stuur simpelweg een huurverzoek naar de eigenaar van bijvoorbeeld een Yamaha, KTM, Honda of BMW.

Drie goede terrassen na een dag motorrijden

  • Café de Waterkant. Café De Waterkant in het Westbroekpark in Den Haag is iedere dag, van Koningsdag tot Prinsjesdag, open van 10 - 21.00 uur. Je zit hier heerlijk aan het water en bij mooi weer wordt er buiten gekookt. Je kunt er ook een roeibootje huren.
  • Eeuwige Jachtvelden: Op het plein tegenover de tweede kamer kun je lekker eten en genieten in een sfeervolle omgeving midden in de stad. Laat je verrassen door uitgebreide mogelijkheden van ontbijt, lunch, borrel of diner met de beste ingrediënten van het seizoen. Ook veel keuze voor vegetariërs.
  • Buiten: Als je in Den Haag een motor huurt is de kans erg groot dat je in Scheveningen op een terrasje belandt. En waarom dan niet meteen op het terras van de leukste strandtent van Scheveningen? Strandpaviljoen Buiten ligt op het mooiste stuk strand van Scheveningen, aan het eind van het Zwarte Pad. Heerlijke hapjes en drankjes in een relaxte omgeving met regelmatig live optredens.

Heb jij zelf een motor? Staat deze geregeld stil?

In Nederland zijn er ±700,000 geregistreerde motoren waar gemiddeld 3.000 km per jaar op wordt gereden. Dat zijn tussen de 10 en 20 dagen op de weg. Het merendeel van de dagen (345 – 355) staat de motor stil in de garage. Dat kan beter! Daarom verhuren meer dan 1500 particuliere motoreigenaren in Nederland hun motor wanneer zij deze zelf niet gebruiken. Gemiddeld verdient een eigenaar ± €1000 per jaar door zijn of haar motor 12 dagen te verhuren. Op deze manier verdien je gemakkelijk de kosten terug en kom je bovendien in contact met andere motorrijders bij jou in de buurt! Wil je meer weten hoe wij dit veilig maken? Lees dan hier meer informatie over het motor verhuren via MotoShare.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.