Motor huren in Den Bosch

Op MotoShare.nl kunnen motorrijders onderling motoren delen. Huur 24/7 online een grote selectie motoren, direct van motorliefhebbers in Den Bosch!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Den Bosch. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Den Bosch.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Den Bosch een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Den Bosch

Heb je je nog niet laten overtuigen? Bekijk dan de ervaringen van eerdere gebruikers.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Den Bosch huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Den Bosch

In de volksmond wordt Den Bosch ook wel het Amsterdam van het Zuiden genoemd. Maar veel mensen weten niet dat het bruisende en oude centrum van Den Bosch is omgeven door natuur en er erg mooie routes zijn voor motorrijders. Sluit de dag af in het centrum voor een drankje en eventueel een Bossche bol.

Je motor parkeren in Den Bosch

In de binnenstad van Den Bosch kun je je motor kwijt op een van de parkeerplaatsen op straat. Kijk op de betaalautomaten voor de actuele tarieven en parkeertijden. Het is ook mogelijk om te betalen met je smartphone via de speciale betaalapp. Mits de motor geen overlast veroorzaakt is deze ook gratis in Den Bosch op de stoep te parkeren.

Kies een motor in Den Bosch

Met meer dan 1000 verschillende motoren op MotoShare is de keuze enorm. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Je probeert via MotoShare gerust meerdere motoren uit voor een schappelijke prijs. Geniet van de nieuwste BMW’s, de snelheid van een Ducati of het ronkende geluid van een Harley Davidson!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.