Motor huren in Breda

Via MotoShare.nl kunnen liefhebbers van motoren onderling motoren delen. Huur snel en goedkoop een grote variatie motoren, direct van de eigenaar in Breda!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Breda. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Breda.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Breda een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Breda

Op zoek naar meer bewijs? Bekijk dan de aanbevelingen van gebruikers op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Breda huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Breda

De meest Bourgondische stad van Brabant is ongetwijfeld Breda. Hier verstaat men de ’kunst van het genieten’ en als bezoeker doe je daar graag aan mee, bijvoorbeeld op een van de vele terrasjes op de Grote Markt. Op de motor kun je vanuit Breda letterlijk alle kanten uit

Je motor parkeren in Breda

Je kunt je gehuurde motor in Breda gratis parkeren op de stoep, mits andere personen hier geen hinder van ondervinden. Het blokkeren van de weg kan je dus alsnog een boete opleveren. Je kunt je motor in Breda ook parkeren in een van de betaald parkeren zones. Hier wordt wel een vergoeding voor gevraagd, die je cash of met je bankpas kunt betalen.

Kies een motor in Breda

Voor de ruimste keuze uit speciale motoren ben je bij MotoShare aan het juiste adres. Het is daardoor soms lastig kiezen. Wij snappen het dan ook als je meerdere motoren uit wil proberen. Voor maar een paar tientjes per dag rijd je al op een echte Harley, een Ducati of een vette BMW!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.