BMW R 1200 GS Adventure

€ 72.3
Per dag
avatar
 • Lid sinds
  sep. 16, 2016
 • Verhuren
  36
 • Geaccepteerd
  80%
 • Gem. reactietijd
  10 uur

Omschrijving

BMW R1200 GSA met de A voor Adventure! De eigenschappen van deze motor zullen bekend zijn. Topkoffer (XXL) is standaard gemonteerd. Aluminium zij koffers optioneel beschikbaar. Rij hoogte is afgestemd op een normale lengte (ik ben 1.78m.). Zadel kan ook nog 2cm omlaag bijgesteld worden voor kortere mensen of kortere benen. Rijders tot en iets over 2 meter ervaren de motor ook als prima. Grote actieradius per tank (550km op een tankinhoud). Dit is een motor die tegen een stootje kan, en ook wel heeft gekregen. Dus erg bang voor een krasje ben ik niet. De motor is uiteraard wel schade vrij en goed onderhouden. De motor is in overleg meerdaags beschikbaar. Ook voor langere perioden (mits niet al verhuurd) Optioneel tegen een kleine meerprijs: Motorkleding . Tevens Tomtom navigatie. Zie ook mijn rating en gebruikers ervaringen!! LET OP! WINTERTIJD + MOTORTIJD> Verwarmde handvaten EN Gerbing VERWARMD VEST !

Eigenschappen

TypeTouring Enduro
Jaar2009
Gewicht234
Motor1170cc
PK105
CategoryA
ABSJa
HandvatverwarmingJa

Locatie

Motorcycle location map

Beschikbaarheid

december 2018
januari 2019
februari 2019

Recensies

avatar
Na op heel veel klassiekers gereden te hebben was ik het sleutelen zat. De stoute schoenen aangetrokken en de motor van Ton gehuurd. Het was fantastisch. Doorleefde en prima motor, die alles doet wat moet gebeuren. Hele fijne motor met een zeer comfortabel zadel en een grote koffer. Buiten het BMW geknipper licht binnen een kwartier 1 met de motor. Mocht ook nog even de navigatie lenen.
avatar
Altijd al willen proberen deze! Om kort te gaan: rijdt geweldig! Goed onderhouden motorfiets. Veel plezier mee gehad met deze BMW 1200GS in de Eifel en Zuid-Limburg. Hele soepele stuurmachine.
avatar
Top gehad met de BMW R 1200 Adventure van Ton ondanks het weer wat niet echt mee zat maar dat mag de pret niet drukken Onderhoud van de BMW perfect
avatar
Wederom genoten van deze heerlijke motor.
avatar
Ik heb eerder bij Ton gehuurd . Was weer perfect. Heerlijk genoten van de GS1200 en de flexibiliteit. Tevens had hij weer mijn route op zijn TomTom nav. gezet. Volgend jaar klop ik weer bij hem aan.
avatar
De BMW is een messcherp sturende motor waarop je je heerlijk kan verplaatsen over lange stukken en over smalle landweggetjes. De motor wordt dagelijks gebruikt en ook goed onderhouden. In de koffers kunnen genoeg spullen en er is voldoende ruimte voor een medepassagier.
avatar
Top motor, ondanks de vele kilometers die de motor heeft gelopen.
avatar
De motor van Ton is perfect onderhouden en ik heb geen enkel probleem ondervonden tijdens de driedaagse rit naar en door de Eiffel. De 1200 GSA is ondanks zijn grootte eenvoudig qua weggedrag, heeft zat koppel en pk's voor in de heuvels en haarspeldbochten en heeft met de drie koffers zat ruimte om 2 weken weg te gaan. De communicatie verliep perfect, kan niks anders zeggen. Aanrader!
avatar
Als eerst moet ik zeggen dat Ton een geweldige gastheer is. Bijvoorbeeld; voor mijn komst een gemailde gpx bestand instelleren/laden op zijn navigatie was geen probleem. Stelde hij zelf voor. Grote klasse toch? Bij aankomst schrok ik wel een beetje van de motor. Wat een kolos van een machine! Ton nam keurig de tijd om alles uit te leggen en gaf ook nog het nodige advies enz. Toen alles was geregeld kon ik opstappen. Na de eerste bocht was het al vertrouwd. Echt een allemansvriend. Wat heb ik op deze motor genoten. V.a. mijn 18e zat ik al op de motor en heb in totaal op 49 verschillende motoren gereden. Ik zal julie zeggen dat deze GS mijn favoriet is geworden. Groet, Maurice
avatar
Vele plezier gehad en zeker stabiel on the road! Let niet op de kilometers die heeft afgelegd want bmw's staan daar bekend om door de klok rond..maar bochten en trekkracht door de kronkelwegen is een aanrader!!
avatar
In één woord: een wereldfiets!! Met “ervaring”, maar prima in orde, rijdt goed en doet zeker niet onder voor de jongere, watergekoelde versie. Sterker nog: ik weet na vandaag welke van de twee mijn K1100 gaat opvolgen!
avatar
Motor reed perfect, vooral voor een langere tourafstand met partner achterop. Zorg wel dat je langer bent dan 1,76.
avatar
Hele leuke motor om me te touren, goed onderhoud rijd en stuurt perfect.
avatar
Heerlijke motor, behoorlijk wat kilometers maar goed onderhouden.
avatar
Ik heb de motor voor een dag gehuurd, en een route door het midden van het land gemaakt. Dwars door de Veluwe en de hoge Veluwe.... Een super mooie route op een supergave motor. Sowieso houd ik al van de gsa, maar nooit weinig mee gereden.... Dus had nu mooi de kans, en was er zeer tevreden over... Ik kom hem nog wel een keertje huren... Als ik er zelf nog niet één gekocht hebt..
avatar
Super motor, rijdt heerlijk en niks op aan te merken gehad gedurende mijn trip door Europa van 9 dagen! Zeker een aanrader!
avatar
Lekkere motor. Doet wat ie moet doen. Motor heeft veel kilometers gemaakt maar wordt goed onderhouden.
avatar
Heerlijke motor! Heb genoten van de krachtige maar soepele motor.
avatar
Heerlijke motor voor lange afstanden en bochten rijden. Enorme actieradius.
avatar
Well maintained and robust bike despite the mileage put on it. Nice ride.
avatar
Heerlijke motor! Ondanks de kilometers heb ik genoten, en de motor rijdt zoals een BMW moet rijden.. Zeker voor herhaling !
avatar
Heerlijke motor, fantastisch gereden door de Ardennen!
avatar
Motor is perfect!
avatar
Heerlijk weekendje Ardennen gehad. Motor rijdt nog als een zonnetje.
avatar
Goed onderhouden motorfiets. Alles was dik in orde.
avatar
De motorfiets van Ton is een lekker fauteuil. Een veilige fiets die je overal naar toe brengt. Kijk niet raar op van een krasje hier of een dingetje daar... de motor heeft al van alles meegemaakt maar rijdt prima!
avatar
Ondanks de hoge kilometerstand een prima en probleemloze motor. Genoten van de bagageruimte en handvatverwarming
avatar
Comfortabele motor ook met iemand achterop zeer stabiel. Goed geschikt voor lange mensen
avatar
Eigenaar heeft duidelijk alle bijzonderheden uitgelegd van zijn motor. Motor papieren waren goed voor elkaar. Ook was hij erg flexibel.

Voorwaarden vereist door Motoshare

Deze maand zijn er al 34 motoren gehuurd. Probeer ‘t ook

 • 175 kilometer vrij per dag
 • Een huurdag van 24 uur
 • Geen borg vooraf

Hoe werkt MotoShare?

Via MotoShare kun je een motor huren bij particuliere eigenaren en dealers. Je betaalt geen borg vooraf en hebt altijd dezelfde eerlijke huurvoorwaarden.
 • Stap 1
  ZOEK VOOR MOTOREN

  Kies een of meerdere motoren die je leuk vind

 • Stap 2
  MAAK EEN RESERVERING

  Stuur geheel vrijblijvend 'n huurverzoek naar de eigenaar. Je kan binnen 24u een reactie verwachten

 • Stap 3
  BETAAL JE BOEKING

  Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, kun je betalen en daarmee onderling een huurovereenkomst sluiten

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.