Motor huren in Assen

Via MotoShare kunnen motorrijders online onderling motoren delen. Huur gemakkelijk en persoonlijk een grote variëteit motoren, direct van motoreigenaren in Assen!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Assen. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Assen.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Assen een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Assen

Geloof je 't niet? Bekijk dan het commentaar van motorfanaten op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Assen huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Assen

Deze hoofdstad van Drenthe is befaamd om het TT-Circuit Assen. Dit is een circuit waar de inwoners van Assen trots op zijn en fungeert als de bakermat van de motorrijder in Drenthe. Assen kent ook een veelzijdig centrum. Erg leuk om dit eens te verkennen tijdens een toer op de motor.

je motor parkeren in Assen

Je kunt je gehuurde motor in Assen gratis parkeren op de stoep, mits andere personen hier geen hinder van ondervinden. Het blokkeren van de weg kan je dus alsnog een boete opleveren. Je kunt je motor ook parkeren in een van de betaald parkeren zones in Assen. Hier wordt wel een vergoeding voor gevraagd, die je cash of met je bankpas kunt betalen.

Kies een motor in Assen

Vind diverse speciale motoren in Assen op MotoShare. Het grote aanbod maakt kiezen haast onmogelijk. Daarom toer je al voor een paar tientjes per dag op veel verschillende motoren. Kies bijvoorbeeld een sportmotor, klassieker, enduro of een chopper!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.