Motor huren in Arnhem

Via MotoShare kunnen liefhebbers op onze website onderling motoren delen. Huur voordelig en veilig een enorme variatie motoren, direct bij particuliere motoreigenaren in Arnhem!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Arnhem. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Arnhem.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Arnhem een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Arnhem

Kun je 't niet geloven? Bekijk dan de reacties van motoreigenaren op MotoShare.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Arnhem huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Arnhem

Voor ieder wat wils in de hoofdstad van de provincie Gelderland. Of je komt voor de cultuur, rijke historie of natuur. Maar Arnhem heeft ook veel te bieden voor de motorliefhebber. Het historische centrum maakt het een unieke ervaring om hier met de motor doorheen te rijden.

Je motor parkeren in Arnhem

In Arnhem kun je je motor in veel gevallen gratis kwijt op de stoep, mits de motor geen overlast veroorzaakt. Voetgangers, rolstoelen en andere invalidevoertuigen moeten er makkelijk langs kunnen. Parkeer je in een betaald parkeren parkeervak, moet je net zoals alle andere motorvoertuigen parkeerkosten betalen. Dit kan bij de dichtstbijzijnde betaalautomaat en is met pin of contant te betalen.

Kies een motor in Arnhem

Kies uit de mooiste motoren op Motoshare. Ons grote aanbod maakt het moeilijk om te kiezen. Je kunt daarom al voor een paar tientjes per dag meerdere motoren uitproberen. Rijd bijvoorbeeld een klassieker, custom, chopper of tourmotor!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.