Motor huren in Apeldoorn

Via het online platform van MotoShare kunnen motorfanaten onderling motoren delen. Huur snel en betrouwbaar een grote verscheidenheid motoren, direct van de particuliere eigenaren in Apeldoorn.

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Apeldoorn. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Apeldoorn.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Apeldoorn een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Apeldoorn

Meer argumenten nodig? Bekijk dan de recensies van jouw voorgangers op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Apeldoorn huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Apeldoorn

Apeldoorn staat bekend om een combinatie van natuur, cultuur en leuke winkels. Het staat minder bekend als bestemming voor een leuke toer op de motor. De mooie landschappen en pittoreske dorpjes in de omgeving van Apeldoorn maken dit namelijk een heerlijke stad om met de motor naartoe te rijden.

Je motor parkeren in Apeldoorn

Je mag een motor in Apeldoorn op de stoep parkeren en je hoeft dan geen parkeergeld te betalen. Voetgangers mogen daarbij geen hinder ondervinden van jouw geparkeerde motor. Zorg er dus voor dat je de doorgang niet blokkeert. Let op: als je je motor in Apeldoorn parkeert op een plek waar betaald parkeren geldt, dan moet je ook parkeergeld betalen voor je motor!

Kies een motor in Apeldoorn

Bij MotoShare heb je keuze uit een gigantisch aanbod. Hierdoor is het soms moeilijk een keuze te maken welke motor je wil huren. Rijd jij het liefst door Apeldoorn op een custom, tourer, scrambler of toch een chopper? Je huurt al voor een paar tientjes per dag een motor, dus probeer er gerust meer uit!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.