Motor huren in Amsterdam

Via de motorverhuur van Motoshare kun je gemakkelijk en voordelig een motor huren, direct bij particuliere eigenaren of dealers in en rond Amsterdam. Huur je via MotoShare, dan hoef je vooraf geen borg te betalen en heb je standaard onze aantrekkelijke huurvoorwaarden. Dus kies je favoriete motor, plan een dag en maak een mooie rit!

601+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Amsterdam. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Amsterdam.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Amsterdam een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders uit Amsterdam

Geloof je ons niet? Lees hoe motorrijders uit Amsterdam het huren via MotoShare ervaren.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Amsterdam huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Amsterdam

Amsterdam is voor veel mensen de mooiste stad van ons land. De grachten, de eeuwenoude panden, de gezellige straatjes, sfeervolle terrasjes en de vele bezienswaardigheden maken Amsterdam tot een fijne bestemming om een dagje op de motor te verkennen. Natuurlijk kun je in de drukke grachtengordel met een motor prima uit de voeten, maar ook de wijken rondom het centrum van de stad zijn de moeite waard om op de motor te verkennen. Benieuwd naar leuke motorzaken en routes rondom Amsterdam? Neem een kijkje op onze blog.

Je motor parkeren in Amsterdam

In Amsterdam mag je de motor op de stoep parkeren, waardoor je geen parkeergeld hoeft te betalen. Voetgangers mogen daarbij geen hinder ondervinden van jouw geparkeerde motor. Zorg er dus voor dat je de doorgang niet blokkeert. Let op: als je je motor parkeert op een plek waar betaald parkeren geldt, bijvoorbeeld in een parkeervak, dan moet je uiteraard wel parkeergeld betalen. Let op: gebruik altijd het bijgeleverde ART4-slot om allrisk verzekerd te zijn.

Kies een motor in Amsterdam

Op de motor verhuur van Motoshare vind je een flink aantal motoren in Amsterdam. Dan is het door de grote hoeveelheid aan keuze niet altijd makkelijk een motor te kiezen. Wil jij rijden op een chopper, naked, tour of toch sport touring? Je kunt al vanaf een aantal tientjes een motor huren, daarom adviseren wij vooral veel verschillende motoren te proberen.

Leuke terrassen in Amsterdam na een dag motorrijden

  • Klein Kalfje: Wil je in de buurt van Amsterdam een keer de route "Ronde Hoep" rijden op een motor, dan kun je mooi eindigen op het terras van Klein Kalfje. Klein Kalfje was in de 19e eeuw een tolhuis voor schippers die via de Amstel Amsterdam binnen wilden varen. In 1910 werd het een herberg. Tegenwoordig is een een prima restaurant en een begrip bij veel Amsterdammers. Als het mooi weer is zit je als een vorst op het zonovergoten terras aan het water.
  • Pllek: Het noorden van Amsterdam heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een bijzonder hip deel van de stad. Je vindt er bijzondere winkels, bedrijven en horeca. Pllek is er een mooi voorbeeld van. Pllek heeft een stoer interieur met grote ramen en een open haard. Voor de deur ligt een heus zandstrand met meubels van pallets, zitzakken en relaxte muziek. Dit is een prima plek om van hieruit het gebied ten noorden van Amsterdam te ontdekken op de motor. Zo kun je makkelijk door de polders naar Uitdam en Monnickendam rijden. Pllek is ook al een aantal jaar het eind punt van de Amsterdam Gentlemens Ride.
  • Paviljoen Twiske: Dit paviljoen ligt op een unieke plek, midden inde natuur van recreatieschap het Twiske in Oostzaan boven Amsterdam. Je kunt er terecht voor heerlijke broodjes of een prima diner. Het terras aan het water is heerlijk.
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.