Motor huren in Almere

Via het platform van MotoShare kunnen motorrijders onderling motoren delen. Huur goedkoop en persoonlijk een groot aanbod motoren, direct van de eigenaar in Almere!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Almere. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Almere.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Almere een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders uit Almere

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de recensies van motorrijders op MotoShare.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Almere huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Almere

Almere is een bijzondere stad. Gebouwd in de jaren ’70 van de vorige eeuw op drooggelegde grond. De stad heeft een bijzondere architectuur en prachtige natuurgebieden zodat je in een mooie omgeving kunt motorrijden. Zo heeft de stad een kustlijn van ruim 40 kilometer. Benieuwd naar meer leuke motorroutes, motorzaken en terrassen rondom Almere? Lees onze blogs

Je motor parkeren in Almere

Parkeer in Almere met je motor gratis op de stoep, of betaald in een parkeervak in het centrum van de stad of een parkeergarage. Parkeer je op de stoep, zorg dan dat je geen hinder veroorzaakt voor voetgangers en dergelijke. Parkeren op straat is in Almere vaak duurder dan parkeren in een daarvoor bestemde garage. Doe er je voordeel mee!

Kies een motor in Almere

Op de website van MotoShare vind je een ruime keuze aan motoren. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Wil jij bijvoorbeeld toeren door Almere op een scrambler, klassieker, chopper of toch een cruiser? Vanaf een paar tientjes huur je al een motor, je kunt er dus gerust meerdere uitproberen.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.