Motor huren in Almere

Via het platform van MotoShare kunnen motorrijders onderling motoren delen. Huur goedkoop en persoonlijk een groot aanbod motoren, direct van een motoreigenaar of dealer in of rondom Almere. Voor alle motoren gelden dezelfde gunstige voorwaarden en om te huren hoef je vooraf geen borg te betalen. Gemakkelijk toch? Probeer de motorverhuur van MotoShare ook!

601+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Almere. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Almere.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Almere een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders uit Almere

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de recensies van motorrijders op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Almere huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Almere

Almere is een bijzondere stad. Gebouwd in de jaren ’70 van de vorige eeuw op drooggelegde grond. De stad heeft een bijzondere architectuur en prachtige natuurgebieden zodat je in een mooie omgeving kunt motorrijden. Zo heeft de stad een kustlijn van ruim 40 kilometer.

Benieuwd naar meer leuke motorroutes, motorzaken en terrassen rondom Almere? Lees onze blogs

Je motor parkeren in Almere

Parkeer in Almere met je motor gratis op de stoep, of betaald in een parkeervak in het centrum van de stad of een parkeergarage. Parkeer je op de stoep, zorg dan dat je geen hinder veroorzaakt voor voetgangers en dergelijke. Parkeren op straat is in Almere vaak duurder dan parkeren in een daarvoor bestemde garage. Doe er je voordeel mee!

Kies een motor in Almere

Bij de motor verhuur van MotoShare heb je een ruime keuze aan motoren. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Wil jij bijvoorbeeld toeren door Almere op een scrambler, klassieker, chopper of toch een cruiser? Vanaf een paar tientjes huur je al een motor, je kunt er dus gerust meerdere uitproberen.

Leuke terrassen in Almere

Als je een dagje motor rijdt wil je onderweg natuurlijk even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Almere zetten wij op een rijtje.

  • Restaurant View ligt aan het Weerwater en vanaf het terras heb je een uniek zicht op de skyline van Almere. Het terras is voorzien van windschermen en biedt plaats aan 120 gasten. Er is een apart gedeelte met steigerhouten terrasmeubels waar je lekker kunt loungen. Je kunt ook naast het restaurant op het gras aan het water liggen of een rondje maken op de kabel waterskibaan.

  • Poortdok. Wil je de dag afsluiten aan het strand? Dan hoef je niet naar Zandvoort te rijden. Poortdok is hét strandrestaurant van Almere. Zandstrand voor de deur, heerlijke friet en luie loungebanken.

  • De Jutter. Almere Haven is het oudste gedeelte van Almere. Hier vind je een gezellige haven met volop horeca en gezellige terrasjes. Wij kiezen voor Strand Brasserie de Jutter. Je krijgt hier echt het vakantiegevoel. Dat komt ongetwijfeld door de ligging aan het water of omdat de eigenaar is geboren en getogen op vakantie eiland Texel.

Doen in Almere met de motor

  • Oostvaardersplassen: In heel Europa is geen gebied te vergelijken met de Oostvaardersplassen. Dit grote moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen ziet eruit zoal ons hele land er duizenden jaren geleden bij lag. In het gebied leven dieren als vossen, vleermuizen en reeën, maar ook edelherten en wilde paarden. Zelfs de enorme zeearend broedt in de Oostvaardersplassen. Rij met de motor naar het Buitencentrum Oostvaardersplassen en begin hier je ontdekkingstocht!

  • Bataviawerf: Net buiten Lelystad, zo’n 30 km ten oosten van Almere, ligt een bijzondere scheepswerf. De Bataviawerf in opgericht in 1985. De werf werd wereldberoemd met de bouw van een replica van VOC schip de Batavia. Je kunt nu een rondleiding krijgen van enthousiaste vrijwilligers en je verbazen hoe de zeelui in de Gouden Eeuw de oceaan overstaken.

  • Motorracen: Het bestaat nog niet echt, maar de initiatiefnemers weten het zeker: Race Park Almere zal op termijn zijn deuren openen. Het moet een super modern circuit worden van 5,8 kilometer. Op de website van het circuit word je alvast uitgenodigd: ‘’Het hele jaar door zijn alle circuits in Race Park Almere geopend voor publiek. Kom met jouw eigen racemonster; auto, motor, kart of jet ski, of huur een complete race set en zet jouw persoonlijke record rondetijd!’’

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.