Motor huren in Almere

Via het platform van MotoShare kunnen motorrijders onderling motoren delen. Huur goedkoop en persoonlijk een groot aanbod motoren, direct van een motoreigenaar of dealer in of rondom Almere. Voor alle motoren gelden dezelfde gunstige voorwaarden en om te huren hoef je vooraf geen borg te betalen. Gemakkelijk toch? Probeer de motorverhuur van MotoShare ook!

1302+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 150 km vrij

8.8

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Almere. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Betaalbaar huren

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Stel je huurt via MotoShare een Ducati Monster van Jurre.

Motoshare

Prijs per dag:

€53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€106

Administratie:

€5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

€70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€140

Weekend toeslag:

€15

Verlaging eigen risico:

€20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je een motor, dan ben je goed WA Volledig Casco (All-risk) verzekerd door Combi Motors Verzekeringen. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1200

Ervaringen van huurders uit Almere

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de recensies van motorrijders op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Ad Schlappi

Capelle aan den IJssel

Fraai platform om huurder als verhuurders met elkaar in contact te laten komen. tot nu toe alleen goeie ervaringen gehad (>juli ' 17) en tot heden 4 x maal mijn motor verhuurd. Administratief goed op orde. Vakantie service zou wat verder uitgewerkt moeten worden maar dan komt wel...

Mark van der Pijl

Spijkernisse

Een hele leuke en ontspannen manier om een motor te huren. Wie anders dan de eigenaar kent zijn of haar motor het beste. Je krijgt eerlijke en oprechte mening. Ik zelf gebruik Moto Share om na te gaan welke motor ik fijn vind, voordat ik een motor aanschaf.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Almere huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Motoren per provincie

Over Almere

Almere is een bijzondere stad. Gebouwd in de jaren ’70 van de vorige eeuw op drooggelegde grond van Flevoland. De stad heeft een bijzondere architectuur en prachtige natuurgebieden zodat je in een mooie omgeving kunt motorrijden. Zo heeft de stad een kustlijn van ruim 40 kilometer!

Benieuwd naar meer leuke motorroutes en andere motorzaken in en rond Almere? Lees onze blogs.

Kies een motor in Almere

Bij de motor verhuur van MotoShare heb je een ruime keuze aan motoren. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Wil jij bijvoorbeeld toeren door Almere op een scrambler, klassieker, chopper of toch een cruiser? Vanaf een paar tientjes huur je al een motor, je kunt er dus gerust meerdere uitproberen.

Parkeren in Almere

Parkeer in Almere met gratis op de stoep, of betaald in een parkeervak / parkeergarage in het centrum van de stad. Parkeer je op de stoep, zorg er dan voor dat je geen hinder veroorzaakt voor voetgangers. Parkeren op straat is in Almere vaak duurder dan parkeren in een daarvoor bestemde garage. Doe er je voordeel mee!

Heb je eigen motor en overweeg je deze te verhuren? Meer informatie!

Motoshare, het eerste platform ter wereld waarop motoreigenaren hun motor eenvoudig kunnen verhuren aan andere motorrijders. De kosten voor het bezitten van een eigen motor zijn hoog, terwijl een motor vaak stilstaat in de garage. Dat kan vanaf nu anders! 1500+ particuliere eigenaren verhuren hun motor af en toe via MotoShare. Zo kan een andere liefhebber lekker toeren terwijl de verhuurder zijn of haar kosten terugverdiend. Mooier kan niet toch? Wil je weten hoe wij dit mogelijk maken? Lees dan hier meer informatie over een motor verhuren.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.