Motor huren in Alkmaar

Via MotoShare kunnen motorliefhebbers onder elkaar motoren delen. Huur simpel en voordelig een enorme variatie motoren, direct van particuliere motoreigenaren in Alkmaar!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Alkmaar. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Alkmaar.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Alkmaar een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Alkmaar

Meer bewijs nodig? Bekijk dan de beoordeling van eerdere gebruikers op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Alkmaar huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Alkmaar

Zin om een dagje te toeren door Noord-Holland? Sla dan zeker Alkmaar niet over. Er is altijd wat te beleven in Alkmaar, ook voor de motorliefhebber. Met bijna 400 rijksmonumenten, de kaasmarkt en veel festivals is Alkmaar een bruisende stad. Huur een motor bij Motoshare en ervaar dit zelf.

Je motor parkeren in Alkmaar

Je mag een motor in Alkmaar op de stoep parkeren en je hoeft dan geen parkeergeld te betalen. Voetgangers mogen daarbij geen hinder ondervinden van jouw geparkeerde motor. Zorg er dus voor dat je de doorgang niet blokkeert. Let op: als je je motor parkeert op een plek in Alkmaar waar betaald parkeren geldt, dan moet je ook parkeergeld betalen voor je motor!

Kies een motor in Alkmaar

Kies uit een groot aantal motoren op MotoShare. Ons grote aanbod maakt de keuze niet altijd even makkelijk. Heb jij zin om door Alkmaar te rijden op een naked, tour, chopper of toch een sporter? Probeer ze allemaal uit, voor maar een paar tientjes per dag!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.