De huurovereenkomst tussen huurder en eigenaar

Nadat een huurverzoek is geaccepteerd en betaald, hebben de huurder en eigenaar onderling een huurovereenkomst. MotoShare zal vervolgens een vooringevuld overdrachtsformulier van de motor uploaden naar het persoonlijke dashboard van de eigenaar.

Overdrachtsformulier

Voor aanvang van de huurperiode dient de eigenaar het overdrachtsformulier te printen. Bij het ophalen en terugbrengen van de motor moeten beide partijen dit document ondertekenen. De eigenaar bewaart vervolgens altijd het ondertekende overdrachtsformulier. Dit is belangrijk in geval van calamiteiten.

MotoShare spelregels

Wij zijn een community van motorliefhebbers. Om te waarborgen dat iedereen een fijne ervaring heeft, gelden de volgende spelregels:

1
Een huurder wordt geacht de motor op de afgesproken tijdstippen op te halen en af te leveren. Na afloop dient de motor netjes en volgetankt teruggebracht te worden.
2
Een eigenaar wordt geacht de motor netjes, volgetankt en goed onderhouden aan te bieden voor de start van de huurperiode en dient alle bijzonderheden met de huurder goed door te nemen.
3
Binnen MotoShare zijn we geen vreemden van elkaar. De huurder en eigenaar dienen daarom het gebruikersprofiel volledig in te vullen met een profielfoto, persoonlijke omschrijving en rijervaring.
4
De huurder en eigenaar beoordelen elkaar na iedere huurperiode. Dit is erg belangrijk omdat het vertrouwen geeft binnen de community.
5
Roekeloos rijgedrag of vandalisme (wheelies, stoppies, burn-outs) worden niet getolereerd. Je wordt voor altijd van het platform geweerd en eventuele schade wordt door OHRA volledig op de huurder verhaald.
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.