Help Center

Registreren

 • Als je via MotoShare een motor wilt huren moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  De bovenstaande voorwaarden vinden wij erg belangrijk omdat deze bijdragen aan een veilige en betrouwbare community op MotoShare.

  Wil je meer weten hoe je een account aanmaakt? Kijk dan hier.

 • MotoShare en OHRA controleren alle gebruikers op:

  • Geldigheid motorrijbewijs
  • Fraude- en/of schadeverleden in het Fraude Informatiesystem Holland (FISH)

  Daarnaast controleert de RDW de kentekens van de motoren op geldigheid. Dit alles draagt bij aan een veilige en betrouwbare community binnen MotoShare!

  Wil je meer weten over onze veilige en betrouwbare community? Kijk dan hier

 • Heel makkelijk! Rechtsboven in het venster op de website is er de optie om te “registreren”. Klik hier om je gratis te registreren bij MotoShare.

  Direct na registratie ontvang je een activatie e-mail. Nadat je jouw account hebt geactiveerd en is geverifieerd, kun je een motor huren.

  Heb je geen activatie e-mail ontvangen? Kijk dan hier

 • Dit kan gebeuren, vaak komt het echter door jouw e-mail instellingen.

  Direct na registratie ontvang je een activatie e-mail. Afhankelijk van je e-mailinstellingen kan deze e-mail in jouw spambox terecht zijn gekomen.

  Let op: Controleer de spambox als je denkt nog geen activatie e-mail ontvangen te hebben.

  Heb je ook in de spambox geen e-mail kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via info@motoshare.nl.

  Mailbox instellingen aanpassen Wanneer onze e-mail in jouw spambox is gekomen, markeer deze e-mail dan als “geen spam”. Veel belangrijke informatie over jouw account en het huren via MotoShare versturen we namelijk per mail.

 • Veel belangrijke informatie over jouw account en het huren via MotoShare versturen we per e-mail. Het e-mailadres dat we hiervoor gebruiken is het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd op MotoShare of Facebook (wanneer je account hieraan is gekoppeld).

  Mocht je geen e-mails van ons hebben ontvangen dan komt dit vaak doordat de e-mails zijn beland in jouw spambox.

  Om dit op te lossen ga je naar jouw spambox en markeer je de e-mails van MotoShare als “geen spam”. Blijft dit probleem zich voordoen? Neem dan contact met ons op via info@motoshare.nl

 • Het is niet mogelijk om zelf je rijbewijs of de rijbewijscategorie aan te passen. Stuur een mail naar info@motoshare.nl. met een foto van de voor en achterkant van je rijbewijs. Wij passen dit dan vervolgens voor je aan.

 • Wanneer je niet woonachtig bent in Nederland is het momenteel nog niet mogelijk om een motor te huren of te verhuren. Wel kan je alvast een account aanmaken zodat je op de hoogte blijft wanneer huren of verhuren vanuit het buitenland wel mogelijk wordt.

 • Wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten dan kan je via het platform een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door een nieuw wachtwoord aan te vragen via het inlogscherm.

  Let op! Het kan gebeuren dat deze mail in je spambox terecht komt. Markeer de email dan als “geen spam” om te voorkomen dat toekomstige emails ook in jouw mailbox terecht komen.

 • Wanneer je een account aanmaakt op MotoShare controleert OHRA de persoonsgegevens op een schade en / of fraudeverleden. Deze informatie haalt OHRA uit het Fraude Informatie Systeem Holland (FISH) wat alleen toegankelijk is voor verzekeraars.

  Na registratie ontvang je binnen één dag een email wanneer je account is geverifieerd, hierna kan je via MotoShare een motor huren. Mocht je account niet zijn goedgekeurd dan sturen we aanvullende informatie en kan je contact opnemen met OHRA.

  Wil je vandaag nog een motor huren? Kijk dan hier

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk de andere categorieën of neem contact met ons op.
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.