Help Center

Registreren

 • Als je jouw motor via MotoShare wilt verhuren ga je rechtsboven naar de pagina “mijn motor verhuren”. Op deze pagina maak je een account aan en kan je vervolgens je motor registreren.

  Je doet dit door het kenteken van jouw motor op te geven. Vervolgens kan je het type, de verhuurprijs, omschrijving en foto’s van de motor toevoegen.

  Wil je weten hoe je ervoor kan zorgen dat je motor aantrekkelijk is voor verhuur? Kijk dan hier

 • MotoShare en OHRA controleren alle gebruikers op:

  • Geldigheid motorrijbewijs
  • Fraude- en/of schadeverleden in het Fraude Informatiesystem Holland (FISH)

  Daarnaast controleert de RDW de kentekens van de motoren op geldigheid. Dit alles draagt bij aan een veilige en betrouwbare community binnen MotoShare!

  Wil je meer weten over onze veilige en betrouwbare community? Kijk dan hier

 • Op de website laten we alleen het gebied waar de motor staat zien. Bezoekers van onze website zien dus niet het precieze adres waar jouw motor zich bevindt. Je vult deze informatie wel in tijdens het registreren van de motor.

  Het adres wordt echter pas zichtbaar voor een huurder nadat je als verhuurder zelf zijn huurverzoek hebt geaccepteerd en de het huurverzoek heeft betaald.

 • Veel belangrijke informatie over jouw account en het huren via MotoShare versturen we per e-mail. Het e-mailadres dat we hiervoor gebruiken is het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd op MotoShare of Facebook (wanneer je account hieraan is gekoppeld).

  Mocht je geen e-mails van ons hebben ontvangen dan komt dit vaak doordat de e-mails zijn beland in jouw spambox.

  Om dit op te lossen ga je naar jouw spambox en markeer je de e-mails van MotoShare als “geen spam”. Blijft dit probleem zich voordoen? Neem dan contact met ons op via info@motoshare.nl

 • Heel makkelijk! Rechtsboven in het venster op de website is er de optie om te “registreren”. Klik hier om je gratis te registreren bij MotoShare. Direct na registratie ontvang je een activatie e-mail. Nadat je jouw account hebt geactiveerd, kun je een motor huren.

  Heb je geen activatie e-mail ontvangen? Kijk dan hier

 • Wanneer je niet woonachtig bent in Nederland is het momenteel nog niet mogelijk om een motor te huren of te verhuren. Wel kan je alvast een account aanmaken zodat je op de hoogte blijft wanneer huren of verhuren vanuit het buitenland wel mogelijk wordt.

 • Wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten dan kan je via het platform een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door een nieuw wachtwoord aan te vragen via het inlogscherm.

  Let op! Het kan gebeuren dat deze mail in je spambox terecht komt. Markeer de email dan als “geen spam” om te voorkomen dat toekomstige emails ook in jouw mailbox terecht komen.

 • Wanneer je jouw motor via MotoShare gaat verhuren wordt direct bij registratie het kenteken geverifieerd op diefstal. Daarnaast is het belangrijk dat je motor beschikt over de wettelijke WA verzekering.

  Binnen 24 uur wordt de verzekeringspremie voor jouw motor door OHRA bepaald en onderdeel van de huurprijs. Nadat de verzekeringspremie is toegevoegd informeren we je hierover per email en kan je jouw motor gaan verhuren.

  Wil je meer informatie hoe verhuren via MotoShare werkt? Kijk dan hier

 • Dit kan gebeuren, vaak komt het echter door jouw e-mail instellingen.

  Direct na registratie ontvang je een activatie e-mail. Afhankelijk van je e-mailinstellingen kan deze e-mail in jouw spambox terecht zijn gekomen.

  Let op: Controleer de spambox als je denkt nog geen activatie e-mail ontvangen te hebben.

  Heb je ook in de spambox geen e-mail kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via info@motoshare.nl.

  Mailbox instellingen aanpassen Wanneer onze e-mail in jouw spambox is gekomen, markeer deze e-mail dan als “geen spam”. Veel belangrijke informatie over jouw account en het huren via MotoShare versturen we namelijk per mail.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk de andere categorieën of neem contact met ons op.
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.