Help Center

Beoordeling

 • Na afloop van de huurperiode ontvang je een beoordeling. Hierin kijkt de huurder terug op de huurperiode en het onderlinge contact, zodat andere huurders weten wat ze in het vervolg kunnen verwachten.

  Mocht je een beoordeling gekregen hebben waar je het niet mee eens bent, neem dan contact met ons op via info@motoshare.nl.

 • Ja dit is zeker mogelijk en ook erg belangrijk voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de MotoShare community! Na afloop van de huurperiode kan je via het huurverzoek in jou online-account een beoordeling schrijven over de huurder.

  Hiermee zorg je ervoor dat ook andere eigenaren weten wat ze kunnen verwachten wanneer ze hun motor gaan verhuren.

 • Om ervoor te zorgen dat de MotoShare community veilig en betrouwbaar blijft is het heel belangrijk om zowel als huurder als verhuurder elkaar te beoordelen. Dit doe je na afloop van de huurperiode via het huuroverzicht in het online-account.

  Met een duidelijke rating & review over de huurder weet een volgende verhuurder wat hij kan verwachten wanneer hij zijn motor gaat verhuren aan deze huurder. Zo help jij mee om de community te versterken!

 • Door het geven van een beoordeling zorg jij ervoor dat een volgende verhuurder weet wat hij kan verwachten als hij de motor verhuurd.

  Ook help je mee om de community veilig en betrouwbaar te houden want voor huurders met een slechte beoordeling, is er op MotoShare geen plek.

 • Nee dat is niet mogelijk. Heb je een foutje gemaakt met het schrijven van een beoordeling of heb je het verkeerde aantal sterren gegeven. Laat het ons weten en wij passen het voor je aan.

  Stuur een mail naar info@motoshare.nl. en vermeldt om welke huurperiode het gaat. Wat er moet komen te staan en het aantal sterren dat daarbij hoort.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk de andere categorie├źn of neem contact met ons op.
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.