Registreren

Of heb je al een MotoShare account? Inloggen

De community van MotoShare

Duidelijke website en goede ondersteuning bij verhuur.

Jeron Ponstijn, Apeldoorn

Via MotoShare in contact gekomen met een andere motor-enthousiasteling die graag een weekend op mijn motor wil touren. Omdat ik zelf mocht bepalen wie mijn motor huurt en de boel goed verzekerd was, heb ik met een gerust hart de sleutels overhandigd.

Mick Pas, Amsterdam

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Joris Visscher, Utrecht

In het begin was ik een beetje terughoudend over het verhuren van mijn motor en of de huurder wel goed met mijn motor om zou gaan. Gelukkig bleek dat de huurder vrij veel rijervaring had en nadat we op ons gemak alles hadden besproken verliep de verdere verhuur helemaal prima.

Henk Molenaar, Voorschoten

Alles duidelijk, goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar! Kortom een hele prettige manier om een keer een motor te huren.

Jack Saamena, Den Haag

Erg leuk om te zien dat de huurder mijn motor huurde om het specifieke model incl. accessoires te kunnen proberen dat is uniek aan het huren bij Motoshare en vind je niet snel bij dealerbedrijven. Hij heeft inmiddels zelf ook een Ducati Monster besteld.

Daniel Wouda, Maarn

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.